Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Cez víkend bude župa očkovať Astrou aj Pfizerom

Vo oboch župných VKOC sa počas víkendu bude podávať prvá aj druhá dávka vakcíny Comirnaty od Pfizer / BionTech, preočkovanie vakcínou AstraZeneca bude prebiehať v sobotu vo VKOC Trenčín. Župa apeluje na dodržanie termínov a časov očkovania.

V sobotu sa na trenčianskom výstavisku bude od 8.00 do 18.00 hod preočkovávať vakcínou AstraZeneca, plánovaná kapacita je 2000 miest. V nedeľu tu budú očkovacie tímy podávať vakcínu od Pfizer / BionTech s kapacitou 2004 miest. Na zimnom štadióne v Prievidzi sa bude v sobotu aj nedeľu od 8.00 do 17.00 hod očkovať len vakcínou od Pfizer / BionTech, počet miest je naplánovaný zhodne -  po 1500 ľudí na obidva dni.

Upozorňujeme záujemcov o očkovanie, že pre plynulý chod očkovacích centier je nutné dodržiavať zaslaný termín a čas očkovania. So sebou si nezabudnite zobrať občiansky preukaz, preukaz poistenca a mobil za účelom kontroly termínu, času a miesta očkovania. V prípade preočkovania je potrebné si priniesť aj potvrdenie o zaočkovaní prvou dávkou. Odporúčame mať so sebou aj vyplnené tlačivá, anamnestický dotazník a písomný informovaný súhlas. Za rešpektovanie všetkých pokynov vopred ďakujeme!

autor: sg
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK