Cez víkend očkujeme vakcínou Comirnaty

Obe veľkokapacitné krajské očkovacie centrá v Trenčíne a v Prievidzi budú počas najbližšieho víkendu očkovať vakcínou od spoločnosti Pfizer/BioNTech.

V sobotu otvorí svoje brány župné očkovacie centrum na Zimnom štadióne v Prievidzi od 8.00 h do 17.00 h, a to s kapacitou 2 100 miest, z toho 1 800 je vyčlenených pre dospelýchzvyšných 300 pre deti od 12 rokov. Tie musia prísť na očkovanie spolu so zákonným zástupcom. Očkovať sa vo VKOC na trenčianskom výstavisku bude možné iba v nedeľu, a to od 8.00 h do 17.00 h s kapacitou 1 200 miest. Aj naďalej je záujemcom umožnené očkovanie aj bez registrácie cez NCZI.

Na očkovanie si so sebou nezabudnite vziať občiansky preukaz, preukaz poistenca a v prípade preočkovania aj doklad o zaočkovaní I. dávkou. Odporúčame mať so sebou aj vyplnené tlačivá - anamnestický dotazník a písomný informovaný súhlas. Proces očkovania vo veľkokapacitných krajských očkovacích centrách je úplne jednoduchý, ako to celé prebieha si môžete pozrieť v priloženom videu.

autor: bj