Majstrom Slovenska sa v Bánovciach nad Bebravou stal Peter Sagan

Okresným mestom a priľahlými samosprávami v tretiu júnovú nedeľu jazdila slovenská a česká cyklistická špička o majstrovský titul v rámci Spoločných majstrovstiev SR a ČR v cestnej cyklistike.

V poradí 22. ročník tohto významného cyklošportového podujatia si pod palec vzalo Občianske združenie xRoad Bánovce nad Bebravou, ktoré ho nadšencom cyklistiky prinieslo v spolupráci s Trenčianskym samosprávnym krajom, mestom a oboma cyklistickými zväzmi. „Chcem poďakovať všetkým organizátorom, sponzorom, dobrovoľníkom, hasičom aj policajtom za výbornú organizáciu a priebeh celej akcie. Víťazovi Petrovi Saganovi, samozrejme, blahoželám a prajem, aby mu to takto fenomenálne šliapalo aj naďalej," poďakoval sa trenčiansky župan Jaroslav Baška a gratulácie smeroval okrem najväčšej hviezdy pretekov aj ostatným víťazom.

autor: bj

Víťazi Českej republiky v rámci Spoločných majstrovstiev SR a ČR v cestnej cyklistike 2021
Víťazi Slovenskej republiky v rámci Spoločných majstrovstiev SR a ČR v cestnej cyklistike 2021
Štátna hymna Slovenskej republiky po vyhlásení výsledkov Spoločných majstrovstiev SR a ČR v cestnej cyklistike 2021