Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Ministerstvo školstva podporí výstavbu novej telocvične na trenčianskom gymnáziu

Potvrdil to priamo šéf rezortu na návšteve župného gymnázia Ľudovíta Štúra v Trenčíne. Predseda TSK Jaroslav Baška uviedol, že štúdia projektu je vo fáze dokončovania. Minister tiež vyzdvihol vynovenú a modernú jedáleň s kuchyňou.

Počas druhého letného dňa zavítala na Gymnázium Ľudovíta Štúra v Trenčíne, ktorého zriaďovateľom je Trenčiansky samosprávny kraj, ministerská návšteva. Delegácia na čele s ministrom školstva, vedy, výskumu a športu si okrem prehliadky školskej astronomickej pozorovateľne vypočula aj prezentáciu k pripravovanému projektu novej telocvične. „Pánovi ministrovi sme predstavili projekt, ktorý vylepší podmienky pre šport na Gymnáziu Ľudovíta Štúra. Stará telocvičňa nie je vyhovujúca a som rád, že aj poslanci Zastupiteľstva TSK si to zobrali za svoje a projekt je rozbehnutý. Momentálne je v štádiu dokončovania štúdie,“ povedal trenčiansky župan Jaroslav Baška. „My budeme súčinní v rámci finančnej podpory vybudovania tejto telocvične,“ dodal Branislav Gröhling.

Delegácia sa presunula aj do priestorov zrenovovanej kuchyne a jedálne, ktorá slúži gymnáziu. Jej moderné priestory a vybavenie minister ocenil aj ako stravník. Od personálu kuchyne si ako pozornosť vyslúžil pečené buchty.

autor: lb
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK