Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Nominujte hrdinov dnešných dní z oblasti zdravotníctva!

Do konca apríla má verejnosť príležitosť zaslať svoje tipy na výnimočné osobnosti, ktoré si za svoju prácu v oblasti zdravotníctva zaslúžia mimoriadne ocenenie.

Práca v zdravotníctve je psychicky aj fyzicky náročná najmä počas súčasného obdobia postihnutého šírením zákerného koronavírusu. Zdravotnícky personál už niekoľko mesiacov zachraňuje životy ľudí prakticky nonstop na úkor svojho zdravia a voľného času. Stoja v prvej línii a zdravotnú starostlivosť poskytujú často bez nároku na oddych a práve preto by ich obetavá práca nemala ostať bez povšimnutia. Trenčianska župa tento rok ocení najlepších lekárov, sestry, kolektívy, manažérov a tiež iné zdravotnícke povolania. Svoje návrhy na ocenených môžete posielať e-mailom na adresu: miroslava.sinkova@tsk.sk, alebo poštou na adresu Trenčianskeho samosprávneho kraja do 30. apríla 2021.

Viac o jednotlivých kategóriách, kritériách a podmienkach oceňovania sa dočítate v priloženej infografike a v sekcii Oceňovanie zdravotníckych pracovníkov a zamestnancov v zdravotníctve za rok 2020.

autor: sg

Fotogaléria

Archív TSK
Archív TSK
Archív TSK
Archív TSK
Archív TSK
Archív TSK
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK