Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Notebook si od župana prevzala Kristínka z Nového Mesta nad Váhom

Súťaž v rámci projektu Hrdina remesla skončila úspešne pre žiačku Základnej školy kapitána Nálepku v Novom Meste nad Váhom. Nový notebook si prevzala priamo z rúk predsedu TSK Jaroslava Bašku. Ten odovzdal aj dva tablety riaditeľom župných stredných škôl, ktoré boli lídrami súťaže.

Vytvoriť promo video a bojovať o hlasy žiakov základných škôl. Také boli pravidlá súťaže, ktorá vznikla v rámci projektu Hrdina remesla. Župné stredné školy tak bojovali nie len o najlepšie umiestnenie, ale aj o pozornosť svojich budúcich študentov. „Zapojila sa väčšina našich škôl a hlasovanie prebiehalo priamo na webovej stránke Hrdina remesla. Víťazke k novému notebooku srdečne blahoželám a verím, že to bude užitočný pomocník na voľné chvíle, ale aj do školy,“ povedal predseda TSK Jaroslav Baška. Kristínka hlasovala za promo video Gymnázia Milana Rastislava Štefánika v Novom Meste nad Váhom, kde by chcela v budúcnosti aj študovať.

Dva tablety putovali riaditeľom dvoch župných stredných škôl, ktoré v súťaži dosiahli najvyšší počet hlasov. Bolo to práve spomenuté gymnázium a Škola umeleckého priemyslu v Trenčíne. „Ďakujeme TSK za výhru. Svedčí to o tom, že predmety, ktoré sa vyučujú na našej škole ako napríklad videotvorba a práca s kamerou, majú svoje opodstatnenie,“ povedal riaditeľ ŠUP Ivan Štefka.

Všetky videá si môžete pozrieť tu.

autor: lb
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK