Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Očkovanie vo VKOC tento víkend: AstraZeneca v Trenčíne, Comirnaty v Prievidzi

Na trenčianskom výstavisku Expo Center, a. s. budú oba dni víkendu určené na preočkovávanie ľudí vakcínou od spoločnosti AstraZeneca, vo VKOC na Zimnom štadióne v Prievidzi sa bude aplikovať vakcína Comirnaty od Pfizer/BioNTech.

Očkovacia kapacita dvoch veľkokapacitných krajských očkovacích centier v Trenčianskom kraji bude posledný júnový víkend viac ako 9 000 miest. Personál VKOC v Trenčíne je pripravený podať 2 500 dávok vakcíny od spoločnosti AstraZeneca v sobotu, rovnaký počet na preočkovanie je určený aj na nedeľu. V prípade preočkovania je potrebné si priniesť aj potvrdenie o zaočkovaní prvou dávkou. Na Zimnom štadióne v Prievidzi bude k dispozícii na očkovanie vakcínou Comirnaty od spoločnosti Pfizer/BioNTech zhodne po 2 004 miest počas oboch dní.

Prosíme ľudí, aby pri očkovaní mali so sebou občiansky preukaz, preukaz poistenca a tiež mobil za účelom kontroly termínu, času a miesta očkovania. Odporúčame prísť s vyplnenými tlačivami, a to anamnestickým dotazníkom a písomným informovaným súhlasom. Prosíme tiež ľudí, aby rešpektovali termín a čas objednania a nechodili do vakcinačných centier s časovým predstihom ani s výrazným oneskorením.

Pri očkovaní osôb, ktoré majú menej ako 18 rokov, musí byť prítomný zákonný zástupca!

Za rešpektovanie všetkých pokynov vopred ďakujeme!

autor: bj
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK