Poďakovať zdravotníkom a dobrovoľníkom môžete aj vy!

Zanechať im svoju pozitívnu spätnú väzbu je možné vďaka projektu Poďakuj.sk, ktorý prebieha pod záštitou Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky.

Projekt ponúka ľuďom priestor na ocenenie práce zdravotníkov či dobrovoľníkov, ktorí zabezpečujú očkovanie. Pekné slová ich určite nielen potešia, ale prispejú tiež k šíreniu pozitívnej energie. „Projekt „Poďakuj.sk“ vytvára pre pacienta ideálny priestor, v ktorom vie zvečniť svoje poďakovanie a verejne pochváliť konkrétneho zdravotníka. Ten si ho môže kedykoľvek prečítať a vrátiť sa k nemu aj s odstupom času – či už len tak pre radosť alebo keď ho prepadnú pochybnosti a potrebuje sa utvrdiť v tom, že to, čo robí, robí naozaj dobre,“ uvádza sa na stránke občianskeho združenia Komory pre medicínske právo – MEDIUS.

Trenčiansky samosprávny kraj zriaďuje dve veľkokapacitné krajské očkovacie centrá; v Trenčíne v spolupráci so župnou považskobystrickou a v Prievidzi s bojnickou nemocnicou. Čas po očkovaní môžete využiť aj takým spôsobom, že na stránke www.podakuj.sk zanecháte odkaz niektorému z prítomných zdravotníkov či dobrovoľníkov.

autor: bj