Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Siedme Beckovské slnko si prevzala významná slovenská športovkyňa

Počas siedmeho júlového dňa bolo udelené v poradí už siedme Beckovské slnko. Symbolika šťastnej sedmičky sa viaže najmä k športu, ocenenie putovalo do rúk najúspešnejšej basketbalovej trénerky všetkých čias Natálie Hejkovej.

Zaradila sa tak k ďalším laureátom ocenenia Beckovské slnko, medzi ktorými rezonujú aj mená ako Juraj Kukura, Jozef Golonka či Peter Dvorský. Slávnostným podujatím na Hrade Beckov sprevádzal Juraj Bača, pozvanie prijali viaceré významné osobnosti. Po prvýkrát aj predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja Jaroslav Baška. „Teším sa, že sa mi podarilo zúčastniť sa tohto krásneho oceňovania významných osobností našej krajiny. Všetko sú to ľudia, ktorí šíria dobré meno Slovenska doma i v zahraničí a som hrdý, že si tieto ceny preberajú práve v našom kraji. Aj župa má svoj systém oceňovania vzácnych ľudí v podobe Ceny TSK a Ceny predsedu TSK. Myslím, že odovzdávaním verejných uznaní dávame najavo, že si prácu týchto ľudí vážime a najmä tým pomáhame motivovať aj ďalšie generácie,“ povedal trenčiansky župan.

Natália Hejková sa ako úspešná basketbalová reprezentantka a trénerka stala siedmou držiteľkou Beckovského slnka. Partnerom podujatia je Krajská organizácia cestovného ruchu Trenčín región v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK.

autor: lb
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK