Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

V rámci Trenčianskeho kraja je k dispozícii až 11 očkovacích centier

Záujemcovia o očkovanie môžu v rámci územia Trenčianskeho kraja aj naďalej využívať hustú sieť očkovacích centier, ktorú zastrešuje 7 nemocníc a 4 polikliniky.

Zaočkovať sa v Trenčianskom kraji je pomerne jednoduché, umožňuje to sieť očkovacích centier, rovnomerne rozmiestnená v rámci celého územia župy. Okrem troch župných nemocníc, v Bojniciach, Považskej Bystrici a Myjave, tak môžu občania urobiť aj vo Fakultnej nemocnici Trenčín, Nemocnici na okraji mesta v Partizánskom, Nemocnici Agel v Bánovciach nad Bebravou a Nemocnici s poliklinikou Ilava. Očkovanie zabezpečujú aj dve polikliniky v Trenčíne, jedna v Novom Meste nad Váhom a jedna v Dubnici nad Váhom. Týždenná kapacita v týchto centrách je viac ako 10 tisíc ľudí. Až v desiatich z nich sa môžu občania zaočkovať aj bez predchádzajúcej registrácie. V súvislosti so zhoršujúcou sa epidemiologickou situáciou apelujeme na ľudí, ktorí sa chcú dať zaočkovať, aby využili jedno z ponúkaných očkovacích centier,“ povedal trenčiansky župan Jaroslav Baška. V prípade vakcín od spoločností Pfizer/BioNTech a Moderna centrá očkujú aj III. dávkou vakcíny.

Aktuálne informácie o jednotlivých očkovacích centrách, termínoch, kedy očkujú a možnostiach očkovania aj bez predchádzajúcej registrácie nájdete na tomto webovom sídle.

autor: lk

Fotogaléria

Vakcinácia v Trenčianskom kraji
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK