Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Zdravotnícka škola v Považskej Bystrici vstúpila do štvrtej desaťročnice

Považskobystrická „zdravotka“ vychováva úspešných absolventov už 30 rokov. Oslavy spojili aj s uvedením novej knižky do života a ocenením pedagógov i nepedagogických zamestnancov, ktorí prispeli k jej rozvoju.

Pri príležitosti osláv troch dekád existencie Strednej zdravotníckej školy v Považskej Bystrici bolo ocenených celkom deväť jej zamestnancov. Z rúk predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja si ďakovný list a malý darček pre školu prevzala aj súčasná riaditeľka Katarína Podolanová. „Sme šťastní, že sme mohli takýmto spôsobom poďakovať zamestnancom, ale aj žiakom školy, ktorí si na dnešnú slávnosť pripravili nádherný program,“ uviedla riaditeľka. Do života bola uvedená aj knižka, ktorú napísali a ilustrovali žiaci SZŠ v Považskej Bystrici s názvom Ako zvieratká kamarátov zachránili.

„Som hrdý, že Trenčiansky samosprávny kraj je zriaďovateľom až troch stredných zdravotníckych škôl. Symbolicky sme 30. júna oslávili 30. výročie tej považskobystrickej, ktorá vychováva kvalitných a vzdelaných zdravotníkov, okrem iného aj pre potreby župnej nemocnice v Považskej Bystrici,“ povedal predseda TSK.

autor: lb
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK