Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Župa bude opäť očkovať aj bez registrácie

Ak potrebujete druhú dávku vakcíny od spoločnosti AstraZeneca, zbystrite pozornosť. Na trenčianskom výstavisku sa ňou v sobotu 24. júla bude očkovať posledný raz. Prísť môžete aj bez objednania cez systém NCZI.

Počet voľných miest na mimoriadne preočkovanie vakcínou od výrobcu AstraZeneca je 600, očkovať sa bude v čase od 8.00 do 15.00 h. „Kapacity sme otvorili aj pre tých ľudí, ktorí svoj pôvodný termín nestihli alebo sa ho nemohli z rôznych dôvodov zúčastniť. Na preočkovanie môžu prísť objednaní aj neobjednaní, dôležité je vziať si so sebou občiansky preukaz, preukaz poistenca a doklad o zaočkovaní I. dávkou vakcíny,“ informovala Elena Štefíková, vedúca Odboru zdravotníctva a sociálnej pomoci Ú TSK.

Na prievidzskom Zimnom štadióne očkovacie tímy naďalej očkujú vakcínou Comirnaty (Pfizer). Vakcinačné centrum bude otvorené len v sobotu v čase od 8.00 do 17.00 h, prijímať bude objednaných aj tých bez objednania. Pripravených je 2100 miest, z toho 100 dávok je určených pre deti od 12 rokov. Rovnako je nutné vziať si so sebou občiansky preukaz, preukaz poistenca a v prípade preočkovania aj doklad o zaočkovaní I. dávkou. Odporúčame mať so sebou aj vyplnené tlačivá - anamnestický dotazník a písomný informovaný súhlas. Za rešpektovanie všetkých pokynov vopred ďakujeme!

autor: sg
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK