Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Do práce na bicykli budeme jazdiť od 1. júna. Zaregistrujte sa aj vy!

V poradí 9. ročník celoslovenskej kampane Do práce na bicykli sa nezadržateľne blíži. Organizátori s novým ročníkom priniesli aj niekoľko zaujímavých noviniek. Tou najväčšou je súťažné zápolenie medzi samosprávnymi krajmi.

Každoročne sa do súťaže zapájajú aj zamestnanci Trenčianskej župy, tí v minulom roku vytvorili rekordných 10 tímov a spolu najazdili v rámci 958 jázd takmer 11 tis. kilometrov. Chýbať nebudú ani v tomto roku, pričom o motiváciu majú postarané. „Samosprávne kraje si medzi sebou budú môcť zmerať sily a tri najlepšie získajú nové cyklostojany. Svojou účasťou v kampani tak verejnosť nepodporí len svojho zamestnávateľa alebo mesto, ale najnovšie aj samosprávny kraj,“ uviedla Andrea Štulajterová z koordinačného tímu kampane.

Registrácia do kampane naďalej prebieha na www.dopracenabicykli.eu. Ukážte aj vy ohľaduplnosť k životnému prostrediu, spravte niečo prospešné pre svoje zdravie a podporte svoju spoločnosť, mesto či samosprávny kraj v obľúbenej súťaži Do práce na bicykli!

Nezabudnite, jazdiť budeme už v júni.

autor: mp

Fotogaléria

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK