PARASPORT24 tour bude opäť pomáhať v Trenčianskom kraji

Jubilejný 15. ročník najväčšej charitatívnej akcie PARASPORT24 tour prináša zmenu. Bicyklovanie nahradí beh a nordic walking. Organizátori takýmto spôsobom umožnia zapojiť sa do akcie väčšiemu počtu ľudí.

„V tomto roku plánujeme odbehnúť tri behy, Turčiansky, Trenčiansky a Spišský beh. Našim cieľom je do akcie zapojiť nielen tisícky bežcov priamo v danom regióne, ale aj vo svete, tzv. virtuálnym behom. Behať sa bude dať v mieste bydliska, na dovolenke, v podstate kdekoľvek. Trenčiansky beh sa uskutoční 14. mája v krásnej prírode Bielych Karpát vo Vršatskom Podhradí. Pre beh v tomto kraji sme sa rozhodli najmä na základe skvelej osemročnej spolupráce s Trenčianskym samosprávnym krajom, priblížil Miroslav Buľovský, organizátor a predseda OZ PARASPORT24. „Organizáciu Trenčianskeho behu finančne podporí aj Trenčianska župa,“ povedal trenčiansky župan Jaroslav Baška. Výťažok z behov poputuje ľuďom s hendikepom a vybraným sociálne slabším rodinám.

Vstupenky si môže verejnosť zakúpiť na: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/registracie/parasport24-tour-2022/.

autor: mp

beh