Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Stredoškolák – Hrdina remesla s poradovým číslom 22 je za nami

V rámci otvorenia druhého dňa výstavy stredných škôl boli odovzdané aj ocenenia za najlepší prezentačný stánok či exponát. Pohár predsedu TSK za vedomostné súťaže si zas vybojovalo prievidzské gymnázium.

Cenu za TOP exponát si odniesli zástupcovia Strednej priemyselnej školy v Dubnici nad Váhom za unikátny projekt s názvom Armádny robot. Najlepším stánkom sa môže pochváliť Stredná odborná škola obchodu a služieb v Trenčíne, ktorá zároveň získala aj cenu poroty za umelecký exponát. „Za celú porotu musím povedať, že táto úloha bola tento rok extrémne ťažká. Je vidno, že žiaci na sebe neúnavne pracujú,“ povedala predsedníčka odbornej poroty Martina Lamačková s tým, že o patent na víťazný exponát Armádny robot je už záujem na trhu. Množstvo ocenení sa nezaobišlo ani bez kultúrneho vystúpenia, o ktoré sa postaral FS Trenčan, či študenti Strednej odbornej školy v Pruskom.

Ďakujeme všetkým žiakom, ale aj všetkým vystavujúcim školám za účasť a už teraz sa tešíme na Stredoškoláka s poradovým číslom 23.

autor: lb
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK