Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

V Centre sociálnych služieb Jesienka je zmodernizovaný ďalší pavilón

Po nedávnej rekonštrukcii pavilónu C sa na rad dostal pavilón B, v ktorom sa znížila energetická náročnosť budovy za viac ako 323 tis. eur.

Rekonštrukčné práce prebiehali za plnej prevádzky zariadenia a bez väčších problémov. „Modernizačný dlh Trenčianskej župy voči zariadeniam je veľký, postupne sa ho však snažíme znižovať a odstraňovať. Rekonštrukcia pavilónu B nie je prvou a verím, že ani poslednou investíciou župy do tohto zariadenia. Spoločne s touto investíciou je to už viac ako 835 tis. eur, ktoré išli do CSS – Jesienka z rozpočtu Trenčianskeho samosprávneho kraja,“ povedal trenčiansky župan Jaroslav Baška.

„Obnovili a zateplili sme fasádu budovy, strechu, zrekonštruovali balkóny vrátane zábradlia a osadili nový bleskozvod. V čase realizácie projektu boli materiály v dostupných cenách, komunikácia s Trenčianskym samosprávny krajom bola tiež na výbornej úrovni, aj to sú dôvody prečo sme nemali žiadne problémy pri rekonštrukcii,“ priblížil Peter Červeňanský konateľ spoločnosti Strojstav Prievidza.

V rámci rekonštrukcie pavilónu B sa kompletne zmodernizovala aj elektroinštalácia, osadili sa nové rozvádzače, kabeláž, zásuvky, vypínače či svietidlá. Nainštalovaný bol aj prvok Central stop na vypnutie dodávky elektrickej energie v prípade požiaru.

autor: mp

Fotogaléria

20210902_TSK_zdravotnictvo_085w
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK