Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Žiadať o grant na enviroprojekty je možné on-line

Od nového roka sa žiadosti o grant v rámci dotačnej schémy TSK s názvom Zelené oči podávajú elektronicky, slúži na to on-line formulár, ktorý je sprístupnený na webe.  

Grantový systém Zelené oči je spustený od začiatku nového roka, environadšencom ponúka možnosť získať financie na svoje zelené projekty. Žiadatelia podávajú svoje nápady v rámci troch hodnotiacich kôl, a to do konca januára, marca a mája. Na jeden projekt je možné žiadať maximálne 2 000 eur; oblasťami podpory sú priame aktivity a osveta. K oprávneným žiadateľom patria obce a nimi zriadené rozpočtové a príspevkové organizácie, ale aj fyzické osoby – podnikatelia, t.j. všetci tí, ktorí majú sídlo či trvalý pobyt na území Trenčianskeho kraja alebo v ňom pôsobia a vykonávajú činnosť.       

Vyplnený a elektronicky odoslaný formulár je potrebné vytlačiť, podpísať a doručiť na podateľňu Úradu TSK osobne alebo poslať poštou, prílohy sa zasielajú výlučne elektronicky. Viac informácií k podávaniu žiadosti cez on-line formulár nájdete na https://zeleneoci.egrant.sk/

Viac o tom, akým chybám sa vyvarovať a čo odporúča koordinátorka programu Zelené oči, nájdete v priloženom videu.

Zdroj titulnej foto: www.teplice.sk.

autor: bj

Fotogaléria

Zdroj foto: obec Hrádok; archívny záber
Zdroj foto: www.gymnazium-pu.sk; archívny záber
Zdroj foto: www.gymnazium-pu.sk; archívny záber
Zdroj foto: www.teplice.sk; archívny záber
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK