Župní zamestnanci rozdávajú radosť klientom zariadení sociálnych služieb

Vianočné srdce Zelenej župy pokračovalo aj na Mikuláša. V priestoroch župného úradu sa opäť predstavili klienti štyroch zariadení sociálnych služieb (ZSS) v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja. Prezentovať prišli svoje výrobky, nečakali však, že si domov odnesú vianočné darčeky.

Už druhý rok po sebe sa zamestnanci Trenčianskej župy spojili a pripravili si pre prijímateľov sociálnych služieb zo župných ZSS darčekové krabice. V nich sa nachádzajú sladké prekvapenia, knihy, drogéria, spoločenské hry, ponožky, rukavice či ďalšie zaujímavosti. S láskou zabalené darčeky v týchto dňoch putujú do rúk tých, pre ktorých boli nezištne pripravované. „Túto aktivitu zamestnancov TSK vnímam veľmi pozitívne. Keď sme sem prišli, rozprestreli sme si naše výrobky, začali sme ich ponúkať a nečakali sme, že budeme obdarení aj my. Naši klienti, keď dostali tieto balíčky, boli veľmi prekvapení a potešení. Myslím si, že je to vznik veľmi peknej tradície. Obdarovávanie sa navzájom predsa patrí k Vianociam,“ povedal riaditeľka CSS – KOLONKA v Púchove Barbora Orgoníková. Pod vianočným stromčekom vo vestibule Úradu TSK sa nachádza viac ako 80 takýchto darčekov, tie poputujú medzi klientov župných zariadení sociálnych služieb.

Príďte aj vy zažiť vianočnú atmosféru vo vestibule župného úradu. Spraviť tak môžete do konca tohto týždňa:

• 7.12.2022: CSS – Bánovce nad Bebravou, CSS – DOMOV JAVORINA, CSS – Chmelinec, CSS – LIPA
  • 8.12.2022: CSS – AVE, DSS – Adamovské Kochanovce, HUMANITY – CSP
  • 9.12.2022: CSS – Juh, CSS – Nová Bošáca, CSS - Partizánske