Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

CSS-Demy s ďalšou miliónovou investíciou

Tentokrát ide o prístavbu, ktorá bude vďaka výťahu riešiť bezbariérovosť všetkých objektov CSS-Demy, nový vstup zároveň zvýši bezpečnosť klientov aj zamestnancov.

Klienti župného zariadenia sa už čoskoro dostanú do všetkých objektov v rámci CSS bezbariérovo. Riaditeľ CSS-Demy Tibor Gavenda tiež potvrdil, že nový vstup, ktorý sa vybuduje, dramaticky zvýši nielen ich bezpečnosť, ale aj bezpečnosť zamestnancov, ktorí pracujú s imobilnými klientmi. Základný kameň stavby slávnostne poklepali koncom mája. „Sme späť v CSS-Demy, kde sme pred pár rokmi odovzdali do užívania novovybudované autistické centrum za zhruba 1,6 mil. eur a následne aj zrekonštruovanú stravovaciu prevádzku za ďalšieho približne štvrť milióna eur. V najbližších mesiacoch tu vyrastie prístavba za viac ako milión eur, ktorá bude slúžiť na debarierizáciu a jej súčasťou bude napríklad aj chránená dielňa,“ povedal predseda TSK Jaroslav Baška s tým, že túto investíciu do CSS-Demy v plnej výške financuje Trenčianska župa.

V rámci prístavby pribudnú tiež šatne pre klientov s hygienickými priestormi, ale aj administratívne priestory pre zamestnancov. Úpravou prejde existujúce parkovisko, kde sa zvýši aj jeho kapacita.

autor: lb
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK