Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Historicky prví absolventi prievidzskej zdravotky si prevzali vysvedčenia

Kým iné kraje školy rušia či spájajú, my otvárame úplne novú strednú zdravotnícku školu na hornej Nitre. Tieto slová zneli v roku 2019 pri jej slávnostnom otvorení. Dnes sa môže pochváliť približne 60 čerstvými absolventmi.

Odovzdávanie maturitných vysvedčení sa nieslo v oslavnom duchu. Historicky prví úspešní maturantni Strednej zdravotníckej školy v Prievidzi si ich prebrali v prievidzskom Kultúrnom a spoločenskom stredisku. Zablahoželať im prišiel aj predseda TSK Jaroslav Baška. „Som veľmi rád, že sa nám tento projekt podarilo dotiahnuť do úspešného konca. Obe župné  zdravotnícke školy boli na Považí a na hornej Nitre, ktorá to skutočne potrebovala, nebola do roku 2019 žiadna. Teší ma aj to, že vychováva personál pre župnú nemocnicu, do ktorej TSK investuje nemalé finančné prostriedky na zvýšenie kvality poskytovanej zdravotnej starostlivosti," povedal župan.

O prekvapenie sa postaralo práve vedenie Nemocnice s poliklinikou Prievidza so sídlom v Bojniciach, ktoré hneď siedmim absolventkám odovzdalo oficiálny prísľub o prijatí do zamestnania.

Srdečne gratulujeme.

autor: lb
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK