Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Jubilejný desiaty ročník Majstra rétora

Obľúbená krajská bilingválna súťaž v slovenskom a anglickom jazyku má za sebou ďalší ročník, ktorého sa zúčastnilo 75 súťažiacich z rôznych stredných škôl Trenčianskeho kraja.

Tí bojovali v 4 kategóriách a v 2 jazykových verziách. „Študenti predviedli naozaj výkony hodné profesionálnych rečníkov – vyjadrovali sa kultivovane, obratne aj obrazne. Svoju vynachádzavosť aj kreativitu predviedli v dvoch disciplínach – v pripravenom prejave – ten sa niesol v slávnostnom duchu s názvom: Žijeme v obalovej kultúre bez obsahu? A v nepripravenom prejave, v ktorom študenti komentovali módnu prehliadku. Nenechali sa zaskočiť, keď na mieste zistili, že ide o módnu prehliadku psov v netradičnom oblečení,“ zhrnula Miriam Olešáková, riaditeľka Krajského centra voľného času Trenčín. Práve to v spolupráci so Strednou odbornou školou obchodu a služieb Trenčín pripravilo túto zaujímavú súťaž.

Mená výhercov nájdete v priloženom dokumente. Víťazom blahoželáme a pedagógom z jednotlivých škôl, ktorí tvorili odbornú porotu, ďakujeme.  

autor: bj

Fotogaléria

Zdroj foto: KCVČ Trenčín
Zdroj foto: KCVČ Trenčín
Zdroj foto: KCVČ Trenčín
Zdroj foto: KCVČ Trenčín
Zdroj foto: KCVČ Trenčín
Zdroj foto: KCVČ Trenčín

Dokumenty

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK