Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Lampášiky šťastia počas víkendu rozsvietili Veľký Klíž

V sobotu sa v obci Veľký Klíž konal už 4. ročník Lampášiku šťastia. Stovky detí aj dospelých sa prišlo zúčastniť tohto novembrového podujatia.

Veľkým Klížom sa rozozvučali bubny, ktoré zúčastnených naladili na skvelú atmosféru. V rytme bubnov skupiny Campana Batucada odštartoval lampiónový sprievod, na ktorý si detičky vlastnoručne lampášik vyrobili. Sprievod sa tiahol hore obcou a končil pri materskej škôlke. Tam nasledovalo predstavenie Bosoriek z Veľkého Klíža, ohnivá a svetelná show a podujatie bolo ukončené veľkolepým ohňostrojom.

„Dúfam, že všetkým obyvateľom prinesie toto podujatie šťastie, tak, ako jeho názov. Chcem sa poďakovať organizátorom, starostovi aj všetkým za to, čo pre Veľký Klíž robia. Táto obec je naozaj skvost, nielen v okrese Partizánske, ale aj pre celý Trenčiansky samosprávny kraj,“ prihovoril sa obyvateľom trenčiansky župan Jaroslav Baška.

Na záver sa starostovia obcí, organizátori aj trenčiansky župan vybrali na neďalekú rozhľadňu Chotenovec, na ktorú vďaka podpore Trenčianskeho samosprávneho kraja vedie oficiálna trasa.

autor: ek
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK