Obslúžili by ste aj anglického kráľa? Pridajte sa do tímu

„Obslúžime aj anglického kráľa – škola, ktorá teóriu s praxou spája“ je názov projektu, vďaka ktorému župa mohla pristúpiť k rekonštrukcii notoricky známeho Gastrocentra pod Brezinou v Trenčíne. Okrem iného vytvorí vo vynovenej budove s moderným vybavením aj nové pracovné pozície.

Pracovisko, ktoré bude slúžiť na praktickú prípravu študentov Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Trenčíne, rekonštruuje kraj s pomocou eurofondov. Okrem moderných gastronomických technológií bude k dispozícii kaviareň, cukráreň i učebne pre zážitkovú gastronómiu. Vynovená budova si bude žiadať aj čerstvé posily do tímu. SOŠ obchodu a služieb v Trenčíne preto vyhlásila viacero výberových konaní, a to na pozície majster odbornej výchovy – kuchár, majster odbornej výchovy – čašník, prevádzkar, upratovačka, prevádzkový zamestnanec kuchyne a údržbár.

Žiadosť, profesijný životopis, doklady o vzdelaní a súhlas so spracovaním osobných údajov je potrebné zaslať na adresu SOŠ obchodu a služieb, Jilemnického 24, 912 50 Trenčín alebo mailom na info@sosostn.sk do 15.5.2023. Kontaktná osoba: Martina Belajová, personalistka, tel.: 032/65 097 17

autor: lb