Pozývame vás na vianočné trhovisko plné vôní a drobnôstok

Vianočné srdce Zelenej župy bude pre verejnosť otvorené od pondelka 4. decembra do piatku 8. decembra, vždy od 9.00 hod do 14.00 hod. Vo vestibule vás radi uvidia klientky, klienti, zamestnanci a riaditelia župných zariadení sociálnych služieb.

Vianočné trhovisko, ktoré sa do priestorov župného úradu vrátilo už po siedmy raz, v pondelok ráno otváral trenčiansky župan Jaroslav Baška, spoločným dozdobením stromčeka, na ktorý už tradične vytvorili ozdoby v DSS Čistá duša. Sviatočnú atmosféru navodilo aj vystúpenie FS Úsmev z Trenčína v sprievode cimbalovej hudby a krátke divadielko o narodení Ježiška v podaní klientov DSS Čistá duša. „Počas adventu by ľudia mali mať k sebe bližšie, mali by spomaliť. Pevne verím, že tieto vianočné sviatky budú pokojné, že ich prežijete v kruhu svojich blízkych. Teší ma, že počas celého týždňa budú u nás zariadenia sociálnych služieb v zriaďovateľskej pôsobnosti prezentovať svoje nádherné výtvory, ktorými si budete môcť spríjemniť nadchádzajúce Vianoce a zároveň tým podporíte ich činnosť,“ povedal župan Jaroslav Baška.

Počas Vianočného srdca Zelenej župy sa vám vo vestibule Úradu TSK predstaví každý deň iná partia zariadení sociálnych služieb, celkovo sa tu vystrieda 21 z 24 župných zariadení.

V priebehu týždňa sa vám predstavia:

• Pondelok: CSS – Bánovce nad Bebravou, CSS – DOMINO, CSS – Jesienka, CSS – Juh, CSS – KOLONKA
  • Utorok: CSS – LIPA, CSS – LIPOVEC, CSS – SLOVEN, DSS – Púchov-Nosice,
  • Streda: CSS – DEMY, CSS – NÁDEJ, CSS – Nová Bošáca, DSS – Adamovské Kochanovce
  • Štvrtok: CSS – BYSTRIČAN, CSS – DOMOV JAVORINA, CSS – Partizánske, HUMANITY – CSP
  • Piatok: CSS – AVE, CSS – Bôrik, CSS – Chmelinec, DSS – Zemianske Podhradie
autor: sg