S radosťou aj v nepriaznivom počasí

Ani neprajnému počasiu sa nepodarilo prekaziť piaty ročník podujatia, ktoré kedysi v DSS-Nosice poznali ako Deň detí. Dnes, keďže klienti dospeli, je júnovou tradíciou Deň radosti.

Hoci sa tentokrát nemohol konať v exteriéri, klienti zariadenia sa dosýta zabavili aj vo vnútorných priestoroch. Čakali na nich rôzne športové disciplíny, veselá hudba a nezabudlo sa ani na tých skôr narodených či čiastočne imobilných. Pripravené boli tvorivé dielne, v ktorých mohli popustiť uzdu svojej fantázii. Už tradične sa v DSS-Nosice pri tejto príležitosti stretli aj zástupcovia ďalších zariadení sociálnych služieb v pôsobnosti TSK. Pozdraviť ich prišiel aj župan Jaroslav Baška. „V prvom rade chcem poďakovať všetkým, ktorí pracujú v oblasti sociálnych služieb. Je to náročná, no veľmi dôležitá práca. TSK investuje nemalé finančné prostriedky do zariadení, ktoré zriaďuje. Snažíme sa tak zvyšovať komfort klientov i zamestnancov a zvyšovať úroveň poskytovania služieb,“ povedal predseda TSK. Ten zároveň odštartoval športové hry, ktoré, aj keď sa konali vnútri, dopadli podľa slov zúčastnených na jednotku.

autor: lb