Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Zamestnanci Správy ciest TSK sa na jeden deň stali športovcami

Športové hry, na ktorých sa zúčastnilo všetkých 11 cestmajsterstiev v rámci SC TSK, sa uskutočnili v Orlovom. Poďakovať za ich prácu a odovzdať ocenenia prišiel aj trenčiansky župan.

Náročnú cestársku prácu vystriedal jeden deň zaslúženého, no aktívneho, oddychu. Zamestnanci Správy ciest TSK zo všetkých okresov kraja sa stretli, aby si zmerali sily vo viacerých športových disciplínach. Súčasťou športového dňa bolo aj historicky druhé oceňovanie tých, ktorí sa svojou prácou nezmazateľne zapísali do radov tých najpilnejších a dlhoročných pracovníkov SC TSK. „Prácu vás všetkých si veľmi vážim a takéto športové vyžitie k nej patrí. Často pracujete cez víkendy aj sviatky a veľakrát ide aj o nebezpečné zamestnanie. Ďakujem za všetko a prajem vám, nech si tento deň čo najviac užijete," povedal predseda TSK Jaroslav Baška.

Ocenení boli aj najúspešnejší športovci. Po prvýkrát bol tiež odovzdaný Putovný pohár riaditeľa SC TSK. Chod a fungovanie cestmajsterstiev kraji športové hry nijak neobmedzili. Na každom z nich zostalo niekoľko zamestnancov zabezpečujúcich ich bežné fungovanie.

autor: lb
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK