Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Hudba bez bariér aj tento rok prinesie nálož emócií

V poradí dvanáste pokračovanie unikátnej charitatívnej akcie pod hlavičkou občianskeho združenia PARASPORT24 bude opäť pomáhať. Komu? Tým najzraniteľnejším – sociálne slabším rodinám aj ľuďom s hendikepom. Pridanou hodnotou budú skvelé spevácke výkony aj atmosféra samotného miesta koncertu.

Ak máte po ruke kalendár, zapíšte si dátum 20. jún 2024. Vtedy sa totiž v čarovnom prostredí Skalného sanktuária Božieho milosrdenstva na hore Butkov nad obcou Ladce uskutoční hudobný program zložený z vystúpení viacerých sólových umelcov. Tešiť sa môžete na charizmatického Tomáša Klusa, Martina Gyimesiho, ktorého môžete poznať ako predstaviteľa Karola Duchoňa v najúspešnejšom muzikáli „Na srdci mi hraj“, či mladú talentovanú speváčku Ester. Organizátori sľubujú aj ďalšieho špeciálneho hosťa, ktorého predstavia tesne pred podujatím. Sprievodným slovom bude návštevníkov podujatia sprevádzať Ján Žgravčák, ktorého vídame na obrazovkách slovenskej verejnoprávnej televízie. Táto akcia má však aj iný ako kultúrny rozmer. „Roky pomáhame sociálne slabším rodinám, deťom s mozgovou obrnou, jednotlivcom s akýmkoľvek hendikepom, proste tam, kde treba. Hodnota pomoci do minulého roka, viac ako pol milióna eur, nám dáva stále väčšiu silu pomáhať, robiť jednoduchým spôsobom ľuďom krajší a ľahší život,“ hovorí Miroslav Buľovský z OZ PARASPORT24. „Verím, že sa opäť podarí vyzbierať skvelá suma, ktorá pomôže tam, kde je to potrebné. O Butkove sa hovorí, že je to miesto zázrakov, preto si myslím, že sme s naším projektom na správnom mieste,“ dodal.

Občianske združenie PARASPORT24 vzniklo v roku 2006 a venuje sa organizácii rôznorodých projektov na podporu ľudí s hendikepom. Okrem Hudby bez bariér je to aj séria behov po Slovensku. Dlhoročným partnerom združenia je aj Trenčiansky samosprávny kraj. „Veľmi si vážim všetkých, ktorí sa podieľajú na organizácii týchto zmysluplných podujatí. Som rád, že aj Trenčiansky samosprávny kraj môže byť súčasťou tejto krásnej myšlienky pomoci,“ povedal trenčiansky župan Jaroslav Baška.

Pomôcť môžete aj vy, vstupenky si môžete kúpiť v sieti Predpredaj. Všetky dôležité informácie nájdete na www.parasport24.com.

autor: lk

Fotogaléria

zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
zdroj: OZ PARASPORT24
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK