Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

SPŠ v Starej Turej hostila talenty z celého kraja

SPŠ Stará Turá v predsviatočnom období privítala viac ako 180 mladých talentov zo všetkých stredných škôl Trenčianskej župy, ktorí sem prišli obhájiť si svoje odborné práce v krajskom kole Stredoškolskej odbornej činnosti (SOČ).

V krajskom kole SOČ súťažilo celkom 180 prác študentov v 17-tich odboroch zo všeobecno-vzdelávacích, odborných a prírodovedných oblastí. Odborné hodnotiace komisie, ktoré okrem pedagógov dopĺňajú aj odborníci z praxe a odborných organizácií, mali pri študovaní a určovaní poradia súťažných prác naozaj neľahkú úlohu. „Odborné komisie hodnotili nielen úroveň a prínos jednotlivých prác, ale aj mäkké zručnosti a prezentačné schopnosti každého žiaka,“ povedal riaditeľ SPŠ Stará Turá Milan Duroška. Dvaja najlepší z každého odboru postúpili a budú reprezentovať kraj v celoslovenskom kole. „Sme radi, že už viac ako 20 rokov sa krajské kolo SOČ koná práve v priestoroch našej školy,“ dodal Duroška.

V priloženom dokumente si môžete pozrieť umiestnenie žiakov v jednotlivých odboroch. Výhercom blahoželáme a prajeme veľa úspechov v celoslovenskom kole.

autor: nm

Fotogaléria

zdroj: SOŠ Stará Turá, KCVČ
zdroj: SOŠ Stará Turá, KCVČ
zdroj: SOŠ Stará Turá, KCVČ
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK