TOP GASTRO už pozná svojho víťaza

Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región, vyhodnotila v poradí 7. ročník hlasovania v ankete TOP GASTRO. Počas celého decembra bolo možné formou online formulára hlasovať za svojho favorita z gastronómie v rámci Trenčianskeho kraja. Celkovo tak urobilo 1 369 hlasujúcich, ktorí vyberali z 50 nominovaných zariadení.

Môžeme pozorovať, že gastronómia kráča s dobou, podlieha novým trendom a inováciám, čo vnímame mimoriadne pozitívne. Dôkazom tohto faktu je aj aktuálny ročník ankety. Verejnosť nominovala mnohé novovzniknuté zariadenia, prevádzky zohľadňujúce gastronomické novinky alebo zariadenia so zaujímavým dizajnovým riešením priestorov,“ objasnil predseda KOCR Trenčín región Juraj Gerlici.

Víťazom ankety sa stalo M.O.M cafe z Bánoviec nad Bebravou, s ponukou sladkých koláčikov a iných dobrôt, ktoré vzniklo predminulý rok. V ankete ho podporilo 181 hlasujúcich. Ako druhá sa umiestnila Reštaurácia pri Lipe v Dohňanoch, ktorá získala 124 hlasov. Top trojicu uzatvára Salaš Beckov, ktorý sa umiestnil ako tretí s počtom hlasov 93. KOCR odmenilo i dvoch hlasujúcich, a to 3-vstupovým voucherom do Wellmed centra Hotela Slovakia v Trenčianskych Tepliciach.

Viac o ankete sa dočítate na webe Trenčín región.

autor: nm

zdroj KOCR