Župní zamestnanci sa zapojili do zbierky v rámci Dňa narcisov

Verejnoprospešnú zbierku Ligy proti rakovine, ktorá sa už tradične koná pri príležitosti Dňa narcisov, podporili aj zamestnanci Úradu Trenčianskeho samosprávneho kraja. Ochotu pomáhať potvrdzujú každoročne svojím príspevkom pre tých, ktorí bojujú so zákernou chorobou.

Žlté narcisy ako symbol podpory a spolupatričnosti s onkologickými pacientmi si dnes na svoj odev pripli ľudia z celého Slovenska. Dobrovoľníci z rôznych združení a klubov aj Ligy proti rakovine sa vydali do ulíc s cieľom vyzbierať čo najviac financií pre onkologických pacientov. V poradí 28. ročník podporili aj župní zamestnanci, dobrovoľníčky z občianskeho združenia Amazonky Trenčín privítal v priestoroch úradu jeho riaditeľ Marek Briestenský. Trenčianska župa zapojením sa do tejto zmysluplnej kampane znovu ukázala, že nie je len otvorenou župou, ale zamestnáva tiež ľudí s otvorený srdcom. Srdečne ďakujeme každému, kto svojou troškou prispel na dobrú vec a vhodil svoj príspevok do pokladničky Ligy proti rakovine. Viac informácií ku kampani nájdete na www.dennarcisov.sk

autor: lk