TSK podporil 4. ročník benefičného koncertu „Dúha v srdci“

Benefičný koncert „Dúha v srdci“ už po štvrtýkrát rozozvučal priestory Mestského kultúrneho strediska v Novom Meste nad Váhom. V Spoločenskej miestnosti sa v nedeľu popoludní stretli nielen osoby s mentálnym a zdravotným postihnutím žijúce v Trenčianskom samosprávnom kraji a ich príbuzní, ale aj tí, ktorí toto dobročinné podujatie prišli podporiť.

Medzi nimi nechýbal ani predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) Jaroslav Baška, pod ktorého záštitou sa benefícia uskutočnila. „Som rád, že Trenčiansky samosprávny kraj môže byť jedným z tých, ktorí pomôžu určitou finančnou čiastkou práve hendikepovaným deťom, ktoré tu v Trenčianskom kraji a v Novom Meste nad Váhom žijú. Pevne verím, že dnes sa vyzberá dostatok finančných prostriedkov na to, aby sa deťom zabezpečili veci, ktoré potrebujú k životu, ktorý nemajú naozaj ľahký,“ uviedol trenčiansky župan. Jaroslav Baška nezabudol spomenúť ani rodičov a príbuzných týchto detí a ľudí a vyslovil im vďaku a obdiv za ich každodennú prácu s nimi.

Štvrtý ročník benefičného koncertu prišli spolu s riaditeľkou CSS Nové Mesto nad Váhom Miriam Mrázovou a predsedom TSK Jaroslavom Baškom slávnostne otvoriť aj primátor mesta Nové Mesto nad Váhom Jozef Trstenský, vedúca oddelenia sociálnej pomoci TSK Elena Nekorancová, Anna Halinárová, Kvetoslava HejbalováDušan Bublavý, ktorí sú poslancami Zastupiteľstva TSK. Podujatie moderovala Soňa Müllerová. Pestrý program sprievodných tvorivých workshopov obohatil benefičný koncert kapiel I.M.T. Smile, Tublatanka a Horkýže Slíže. Organizátormi podujatia boli Centrum sociálnych služieb (CSS) Nové Mesto nad Váhom, mesto Nové Mesto nad Váhom, Občianske združenie Život s dúhou v srdci a Občianske združenie Milan Štefánik.

-ds-