Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Adventný kalendár TSK deň pätnásty. Počas jubilejného ročníka Trenčianskeho Omara bol CSS – SLOVEN v Slavnici odovzdaný ďalší zrekonštruovaný pavilón

Centrum sociálnych služieb (CSS) – SLOVEN v Slavnici sa každoročne stáva miestom, ktoré spája klientov, zamestnancov i riaditeľov centier sociálnych služieb, v pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK). Pätnásty ročník prehliadky kultúrnych programov klientov zariadení sociálnych služieb obohatilo aj slávnostné strihanie pásky. Tým bola do užívania oficiálne odovzdaná zrekonštruovaná budova pavilónu č. 4, ktorú sa podarilo dokončiť v auguste tohto roka.

V poradí 15. ročník prehliadky kultúrnych programov zariadení sociálnych služieb v zriaďovateľskej pôsobnosti župy začal netradične o niečo skôr vo vonkajších priestoroch areálu CSS – SLOVEN Slavnica. Hostiteľské zariadenie sa totiž po novom môže pochváliť ďalším zrekonštruovaným pavilónom, ktorý mu bol oficiálne odovzdaný do užívania v novembri toho roku. Rekonštrukcia budovy, ktorá má už viac ako 50 rokov, trvala približne 150 dní.

Po prehliadke zrekonštruovanej budovy sa klienti i zamestnanci všetkých 24 župných zariadení sociálnych služieb presunuli do spoločenskej sály, aby si opäť po roku vychutnali originálny program plný emócií s poradovým číslom 15, ktorý sa tentokrát niesol v duchu hesla „V starostlivosti o šťastie druhých nachádzame svoje vlastné.“

Trenčiansky samosprávny kraj ďakuje všetkým zariadeniam sociálnych služieb, ktorých klienti sa podieľali na tvorbe programu i vedeniu CSS – SLOVEN v Slavnici za dlhoročnú organizáciu Trenčianskeho Omara.

autor: lb

Dokumenty

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK