Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Adventný kalendár TSK deň piaty. Deň otvorených dverí trenčianskej župy s poradovým číslom 5 v znamení cyklistiky

Počas prvého októbrového dňa sa na Úrade Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) zišli organizácie v zriaďovateľskej pôsobnosti župy, aby návštevníkom opäť po roku v prehľadnom priereze predstavili všetky kompetencie samosprávy. Piaty ročník Dňa otvorených dverí TSK ovládla cyklistika a všetko s ňu spojené.

Program jubilejného piateho ročníka DOD TSK 2018 otvoril svojím majstrovským vystúpením ten najpovolanejší – niekoľkonásobný majster Slovenska a majster Európy v cyklotriale Martin Behro. O tom, že cyklistika sa v Trenčianskom kraji teší veľkej obľube presvedčila aj účasť mladých športovcov na hlavnom diskusnom bloku, v ktorom sa verejnosť dozvedela viac o budovaní cyklistickej infraštruktúry v kraji, obnove cykloturistického značenia, projekte Vrchárska koruna Trenčianska, cyklistických zaujímavostiach v kocke či radách odborníka, ako postupovať v prípade úrazu na bicykli.

Na jubilejný ročník DOD TSK si našli cestu aj známi speváci, hudobníci či športovci. Pastiersky hudobný folklór rozozvučal vestibul úradu v podaní Trombitášov Štefánikovcov, fanúšikovia talentových šou si zas nenechali ujsť vystúpenie a autogramiádu Superstaristu Jakuba Pružinského. Prezentáciu unikátneho projektu Regionálnej stredoškolskej hokejovej akadémie, ktorú Trenčiansky samosprávny kraj plánuje vybudovať v spolupráci so Slovenským zväzom ľadového hokeja, prišli osobne podporiť hokejista Branko Radivojevič a mladý talent Jozef Haščák.

autor: lb

Dokumenty

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK