Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Adventný kalendár TSK deň štrnásty. Májový deň s poradovým číslom 14 patril oceneným osobnostiam Trenčianskeho samosprávneho kraja

Slávnostné zasadnutie Zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK), ktoré sa konalo 14. mája sa nieslo v duchu oceňovania výnimočných osobností nášho regiónu. Počas tejto schôdze kraj ocenil jednotlivcov i kolektív cenou TSK za rok 2017.

Pracovnej časti schôdze predchádzalo dňa 14. mája 2018 slávnostné udeľovanie verejného uznania TSK v podobe Ceny TSK za rok 2017. Tú sa Z TSK na základe odporúčaní Komisie pre udeľovanie Ceny TSK rozhodlo spomedzi 34 navrhovaných laureátov udeliť 3 jednotlivcom a jednému kolektívu, a to Márii Jane Jablonskej za výnimočné a dlhoročné pôsobenie na pozícii predsedníčky Krajskej organizácie Únie žien Slovenska v Trenčíne a celoživotné dielo, Michalovi Dobiašovi za mimoriadny prínos v oblasti reprezentácie regiónu Prievidza, Rudolfovi Dobiášovi za mimoriadny prínos v oblasti literárnej tvorby a kolektívu Hematologicko-transfúzneho oddelenia Nemocnice s poliklinikou v Považskej Bystrici za výnimočné zásluhy v oblasti darcovstva krvi v považskobystrickom regióne.

Trenčiansky samosprávny kraj ďakuje oceneným za ich neúnavnú činnosť, osvetu a prácu v prospech nášho regiónu.

autor: lb

Dokumenty

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK