Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Na podanie projektu v rámci Participatívneho-komunitného rozpočtu TSK ostáva už len mesiac!

Svoje nápady na skvalitnenie života v Trenčianskom kraji v rámci druhého ročníka Participatívneho-komunitného rozpočtu Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) môžete ešte stále posielať poštou na adresu Trenčianskej župy.

Neváhajte a podieľajte sa aj vy na prerozdelení 99 tisíc eur z rozpočtu Trenčianskeho samosprávneho kraja. Využite tak jedinečnú možnosť, ktorú Participatívny-komunitný rozpočet (PKR) TSK ponúka a premeňte svoj dobrý nápad na realitu. V roku 2017 sa práve vďaka PKR podarilo zrealizovať 28 originálnych projektov z oblasti voľnočasových aktivít, kultúry, športu, životného prostredia či dopravy a sociálnej pomoci.

Napísať a prihlásiť  projekt je vskutku jednoduché. Ak neviete ako na to, pomôže vám náš praktický návod, ktorý vám krok za krokom ukáže, ako žiadať o finančné prostriedky z Participatívneho-komunitného rozpočtu. Svoje nápady môžu predkladať fyzické i právnické osoby, jednotlivci, skupiny, školy, triedy, samosprávy či iné organizácie, inštitúcie a záujmové skupiny. Jedinou podmienkou je, aby žili, prípadne sa ich sídlo nachádzalo na území Trenčianskej župy. Nezabúdajte ani na to, že projekty by mali byť prospešné pre širšiu skupinu ľudí, resp. komunitu. O tom, ktoré zo zaslaných projektov sa zo župného rozpočtu reálne aj zrealizujú rozhodnú v prvom kole verejné zvažovania. Tie úspešné nápady posunú do verejného hlasovania. V ňom už bude všetko závisieť od hlasovania a preferencií obyvateľov Trenčianskeho kraja.

Ak ste na svojej prihláške ešte nezačali pracovať, neváhajte! Teraz je ten najvyšší čas. Na podanie projektov v rámci Participatívneho- komunitného rozpočtu TSK ostáva už len jeden mesiac. Na vaše inovatívne a originálne nápady čakáme do 31. marca 2018, posielať ich môžete na adresu Trenčianskeho samosprávneho kraja.

Pre viac informácií o PKR navštívte naše webové sídlo www.tsk.sk, sekciu Financie, Participatívny-komunitný rozpočet.

autor: mp
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK