Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Na Úrade TSK rozkvitli na počesť žien červené ruže

K začiatku marca patrí už tradične sviatok venovaný všetkým matkám, manželkám, babičkám priateľkám či kolegyniam v práci. Medzinárodný deň žien, ktorý sa nielen u nás, ale aj vo svete oslavuje 8. marca, si pripomenuli aj na Trenčianskej župe. Všetkým zamestnankyniam Úradu Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) zablahoželal k ich sviatku priamo trenčiansky župan Jaroslav Baška.

Krajšia a nežnejšia polovička Úradu TSK sa zhromaždila v priestoroch Kongresovej sály župného úradu, kde osobne prítomným dámam poďakoval predseda TSK. „Rád by som poďakoval a ocenil prácu všetkých žien na úrade. Majú môj veľký obdiv za to, čo všetko zvládajú nielen v zamestnaní, ale i doma, prípadne v iných oblastiach, v ktorých sa angažujú. Prajem im len to najlepšie, aby počas svojho života boli obklopené skvelými ľuďmi, ktorí si ich budú vážiť, starať sa o ne a pomáhať im,“ povedal župan Jaroslav Baška v mene všetkých mužov a kolegov z Úradu TSK.  

Okrem ocenenia a poďakovania dostala každá žena na úrade od župana aj symbolickú červenú ružu na znak obdivu, úcty a vďaky.

autor: mp
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK