Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Personál dvoch VKOC je pripravený za víkend zaočkovať viac ako 7 100 ľudí

Najbližší víkend bude župa opäť očkovať v oboch svojich veľkokapacitných krajských očkovacích centrách (VKOC) na trenčianskom výstavisku aj Zimnom štadióne v Prievidzi. Vytvorila kapacitné možnosti pre 7 112 ľudí, očkovať sa bude vakcínami od AstraZeneca aj Pfizer/BioNTech.

Na Zimnom štadióne v Prievidzi sa bude očkovať vakcínou od spoločnosti Pfizer/BioNTech s kapacitou 1 704 miest v sobotu a 1 704 miest v nedeľu. Na trenčianskom výstavisku je v sobotu vytvorená kapacita 2 000 miest na preočkovanie vakcínou AstraZeneca, v nedeľu je otvorených je 1 704 miest na očkovanie vakcínou od spoločnosti Pfizer/BioNTech. Ide o termíny pre ľudí objednaných cez NCZI.

Občania zaočkovaní 1. dávkou vakcíny od výrobcu AstraZeneca, ktorým po 10-ich týždňoch neprišla SMS na preočkovanie, resp. im prišla SMS na preočkovanie iným typom vakcíny, ako boli zaočkovaní 1. dávkou, môžu požiadať o individuálny termín preočkovania na týchto kontaktoch:

032/65 55 150  (dostupné v pracovných dňoch od 8.00 hod. do 15.00 hod.)

a

zdravotnictvo@tsk.sk.

Prosíme občanov, aby si termín vopred dohodli, v opačnom prípade by sa mohlo stať, že nebude k dispozícii dostatok vakcín na preočkovanie.

autor: lk
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK