Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prihláste sa na očkovanie vo VKOC Trenčín a VKOC Prievidza!

Brány druhého Veľkokapacitného očkovacieho centra (VKOC) v Prievidzi sa otvoria už tento víkend 17. – 18. apríla. Vo VKOC Trenčín sa bude očkovať počas soboty, v nedeľu bude k dispozícii poliklinika MarMedico, s.r.o., v Novom Meste nad Váhom.

V novovytvorenom VKOC Prievidza, zriadenom na zimnom štadióne, sa začne očkovať už o 8.00 h a pokračovať sa bude až do 18.00 h, a to počas oboch víkendových dní. Kapacita je 1000 osôb denne.Vo veľkokapacitnom krajskom očkovacom centre na trenčianskom výstavisku sa môžu dať záujemcovia zaočkovať len počas soboty, od 8.00 h do 18.00 h, k dispozícii je 2 300 miest. Očkuje sa vakcínou od spoločnosti AstraZeneca.

Obyvatelia z okolia Nového Mesta nad Váhom môžu na očkovanie vakcínou AstraZeneca využiť aj polikliniku MarMedico, v nedeľu s nastavenou kapacitou 500 miest, v pondelok a utorok popoludní po 200 miest (od 14.00 hdo 16.00 h).

Ak ste vo veku 40 – 59 rokov, na očkovanie sa prihláste cez čakáreň v objednávacom systéme NCZI. Pre plynulý priebeh očkovania dodržujte, prosím, stanovený termín. Príďte maximálne 10 minút vopred a prineste si so sebou vyplnené dokumenty. Ak si nie ste istí, či je pre vás očkovanie vhodné, poraďte sa so svojím všeobecným lekárom.  Za rešpektovanie všetkých pokynov personálu vám vopred ďakujeme.

autor: sg

Fotogaléria

VKOC
VKOC EXPO CENTER Trenčín
VKOC EXPO CENTER Trenčín - mapa
VKOC Prievidza
VKOC Prievidza - mapa
VKOC Prievidza, Zimný štadión
VKOC Prievidza, Zimný štadión interiér
MarMedico Nové Mesto nad Váhom, budova
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK