Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Župa bude očkovať vo VKOC aj tento víkend!

Vakcinácia vo Veľkokapacitnom krajskom očkovacom centre (VKOC) v Trenčíne v areáli výstaviska Expo Center, a. s. pokračuje aj posledný marcový víkend. Zaočkovať sa môžu občania od 55 rokov a osoby zo špeciálnych skupín obyvateľstva vakcínou od spoločnosti AstraZeneca.   

Prihlásenie je možné prostredníctvom stránky https://vakcinacia.nczisk.sk/registracia / www.korona.gov.sk, ako miesto si vyberte VKOC Trenčín, K výstavisku 447/14. Odporúčame sa pred očkovaním poradiť so svojím všeobecným lekárom.  

Nezabudnite si so sebou vziať OBČIANSKY PREUKAZ, KARTIČKU POISTENIA a MOBILNÝ TELEFÓN, na ktorý vám prišla SMS S TERMÍNOM OBJEDNANIA. Okrem toho si prineste vopred VYPLNENÉ DOKUMENTY, ktoré nájdete dostupné na stiahnutie na webe TSK (anamnestický dotazník a písomný informovaný súhlas pacienta) a KARTIČKU S PREHĽADOM O UŽÍVANÝCH LIEKOCH. Ak patríte k špeciálnej skupine obyvateľstva, potrebný je aj doklad, ako je napríklad pracovná zmluva, služobný preukaz či potvrdenie od lekára s uvedením, že patríte do tejto skupiny.                

Odporúčaný príchod na vakcináciu je desať minút pred plánovaným očkovaním, povinný je respirátor. V areáli výstaviska vám bude zmeraná teplota.    

Ako vyzeralo očkovanie počas prvého víkendu vo VKOC Trenčín, si môžete pozrieť v priloženom videu.

autor: bj
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK