Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Verejné zvažovania v rámci PKR prebehli už aj v okresoch Bánovce nad Bebravou a Prievidza

V rámci Participatívneho-komunitného rozpočtu doručili navrhovatelia v okrese Bánovce nad Bebravou desiatku zaujímavých komunitných nápadov, v Prievidzskom okrese to bolo až 17.

Realizovať chcú projekty z oblasti voľnočasových aktivít, kultúry, športu, životného prostredia, sociálnych služieb a zdravotníctva. Keďže na každý okres Trenčianskeho kraja je v rámci Participatívneho-komunitného rozpočtu TSK vyčlenený objem financií vo výške viac ako 22 tisíc eur, je možné zrealizovať 10 projektov. Dôležité však budú hlasy verejnosti, komunitný nápad získa financie na svoju realizáciu až po obdržaní 150 SMS od hlasujúcich. V prípade splnenia stanoveného počtu hlasov viac ako 10 navrhovateľmi, určujúci pre celkové poradie bude konečný počet hlasov.

Hlasovanie v rámci Participatívneho-komunitného rozpočtu TSK bude opäť aj v tomto roku bezplatné, náklady naň bude znášať Trenčiansky samosprávny kraj. Prebieha tradične v termíne od 15. do 30. mája. Všetky potrebné informácie je možné nájsť na stránke www.tsk.sk, v sekcii Financie, v rubrike Participatívny-komunitný rozpočet.

V Bánovciach nad Bebravou môžete hlasovať za týchto desať projektov

V Prievidzi bolo predložených 17 projektov, hlasovanie bude mimoriadne dôležité

autor: bj
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK