Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

TSK ešte stále prijíma návrhy na ocenenie výnimočných osobností

Mimoriadny prínos a výnimočné zásluhy jednotlivcov, ale aj kolektívov vo všetkých oblastiach spoločenského, hospodárskeho aj kultúrneho života bude po prvýkrát oceňovať Trenčiansky samosprávny kraj Cenou predsedu TSK a Cenou Zastupiteľstva TSK. Župa do tohto procesu zapája aj širokú verejnosť, ktorá môže návrhy na laureátov posielať až do konca septembra.

Trenčiansky samosprávny kraj už v apríli tohto roku avizoval, že bude oceňovať ľudí, ktorí sa pričinili o rozvoj regiónu a jeho prezentáciu aj za hranicami kraja. Na nomináciu výnimočných osobností, ktorých životné dielo, ľudské zásluhy či pracovné úspechy významne ovplyvnili život v regióne, kraj vyzýva aj verejnosť, aby využila možnosť posielať svoje návrhy na ocenených. Historicky prvým oceneným verejným uznaním TSK, konkrétne Cenou predsedu TSK, je profesor Ivan Hričovský za celoživotné akademické dielo a popularizáciu záhradkárstva a ovocinárstva medzi širokou verejnosťou v Trenčianskom kraji.

Predkladať návrhy na udelenie verejných uznaní TSK možno v písomnej podobe poštou na adresu Trenčianskeho samosprávneho kraja, e-mailom na adresu veronika.rezakova@tsk.sk, prípadne ich odovzdať osobne v sídle župy, nie však neskôr ako 30. septembra 2017. Návrh musí obsahovať presné údaje o laureátovi, ktorý je navrhovaný na ocenenie, teda titul, meno, priezvisko, dátum a miesto narodenia, v prípade kolektívov názov a adresu sídla. Dôležité sú aj údaje navrhovateľa a odôvodnenie návrhu. Nemal by chýbať ani dátum a jeho podpis. TSK sa už teraz teší na návrhy a tipy od verejnosti. Všetky potrebné informácie sú zverejnené na webovom sídle TSK v sekcii Samospráva – verejné uznania.

autor: lk

Dokumenty

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK