Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Previezť sa cyklobusom a získať skvelé ceny od Trenčianskej župy môžete už len do konca augusta

Leto je v plnom v prúde a s ním aj populárna cyklistická súťaž z dielne Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) s názvom „K vode či na hory, cyklobus ťa dopraví“. Ak ste ešte stále nevyužili cyklovozík určený na prepravu až 24 bicyklov, môžete tak urobiť ešte do konca augusta.

Počas letnej sezóny 2019 premávajú cyklobusy na dvoch turisticky zaujímavých trasách. Na linke Trenčín – Dubodiel – Bánovce nad Bebravou môžete spoznať krásy Považského Inovca či históriou dýchajúci Hrad Uhrovec. Pre náročnejších odporúčame trasu Trenčín – Nitrianske Rudno, ktorá ponúka nezabudnuteľné výhľady z Temešskej skaly a Vtáčnika i príjemné ochladenie pri vodnej nádrži v okolí Nitrianskeho Rudna. Hodnotné ceny od Trenčianskej župy a krajskej organizácie cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región už získali prví cyklonadšenci. „Na cykloautobus som nasadol v Diviackej Novej Vsi odkiaľ som sa odviezol do Valaskej Belej. Odtiaľ môj cyklotrip pokračoval cez Nitrianske Rudno do Bojníc. Cestou späť som navštívil aj Zliechov a celkovo som prešiel viac ako 80 kilometrov,“ opísal Branislav, ktorý za svoju fotku s cyklobusom získal tematické tričko s Trenčianskym hradom, zvonček na bicykel a ďalšie zaujímavé ceny.

Odviesť sa s cyklobusom môže každý a zapojiť sa do súťaže o zaujímavé a hodnotné ceny nebolo nikdy jednoduchšie. Podmienka je len jedna, a to fotografia cestujúcich spolu s bicyklom a cyklovozíkom, ktorú je potrebné poslať prostredníctvom správy na facebookovú fanpage Trenčianskeho samosprávneho kraja.  Kto tak urobí do konca augusta, automaticky bude odmenený skvelými cenami od Trenčianskej župy.

Jednoduchšie to už nebude, sadaj na bicykel a zaži nezabudnuteľné leto s cyklobusmi v Trenčianskom kraji!

autor: mp

Fotogaléria

64686168_360580547976158_7013579722038706176_n
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK