Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Súťažiť a vyhrávať s cyklobusmi môžete aj tento rok

Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) aj tretí rok po sebe odmení každého cestujúceho, ktorý využije služby cykloautobusu. Milovníci cyklistiky sa môžu tešiť na zaujímavé ceny z dielne Zelenej župy a krajskej organizácie cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región, ktoré obohatia ich cyklistickú výbavu.

Pravidlá letnej súťaže, ktorá nesie názov „K vode či na hory, cyklobus ťa dopraví“ sú naozaj jednoduché. Najdôležitejším bodom súťaže je, aby sa jednotlivec, prípadne skupina priateľov či rodiny s deťmi, pri jazde cykloautobusom odfotili spoločne s bicyklom a cyklovozíkom. Tento moment je následne potrebné odoslať do správy na facebookovú fanpage Trenčianskeho samosprávneho kraja. Pre každého, kto tak urobí do 1. septembra 2019, sú pripravené cyklistické darčeky, napríklad zvonček na bicykel, cyklistická mapa Trenčianskeho kraja či cyklistický dres Zelenej župy a iné zaujímavé propagačné predmety od TSK či KOCR Trenčín región.

Rovnako ako v minulom roku, aj v tejto letnej sezóne premávajú cyklobusy po linkách Trenčín – Dubodiel – Bánovce nad BebravouTrenčín -  Nitrianske Rudno. Autobusy s cyklovozíkom na prepravu až 24 bicyklov môžu cyklisti využívať každú sobotu, nedeľu a sviatok od 1. júna 2019 do 1. septembra 2019.

Neváhajte a vyrazte spoznávať krásy Trenčianskeho kraja zo sedla bicykla!

autor: mp
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK