Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 5. týždni

Pondelok, 26. január 2015

  • Hornonitrianske múzeum v Prievidzi, ktoré je v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja pozýva od 26. januára, v čase otváracích hodín múzea na podujatia: O behúnikovi a jeho kamarátoch, Keď sa povie chrobák, Život chrobákov (podľa Vladimíra Javorka) a Krasoň krásavec, ktoré sú sprievodnými podujatiami k výstave „Očarený chrobákmi a inou háveďou“. Všetci záujemcovia a kolektívy žiakov základných škôl majú jedinečnú šancu vstúpiť do fascinujúceho mikrosveta chrobákov. Sprievodné podujatia potrvajú do 27. februára. Cena vstupného na každé podujatie je 1 € a prípadnú účasť je potrebné nahlásiť najmenej dva dni vopred.

Utorok, 27. januára 2015

  • Dňa 27. januára o 10.30 h Slovenská autobusová doprava Prievidza a.s. slávnostne otvorí novú budovu autobusovej stanice v Partizánskom.

Streda, 28. januára 2015

Sobota, 31. januára 2015

  • Spolok Dychového orchestra, Základná umelecká škola - hudobný odbor, Mesto Považská Bystrica, PX Centrum a Považské osvetové stredisko v Považskej Bystrici, ktoré je v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja pozývajú na Novoročný koncert Dychového orchestra Základnej umeleckej školy. Hudobné podujatie sa uskutoční v sobotu 31. januára a v nedeľu 1. februára, vždy o 17. 00 h v Kine Mier v Považskej Bystrici. Cena vstupného je 4 €.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK