Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj
Otočte mobil pre plnohodnotnú verziu webu

CSS - Jesienka Myjava prijme do pracovného pomeru pracovníka na pracovné miesto kuchár/kuchárka

Informácie o pracovnom mieste

  • Miesto práce: Staromyjavská 889/77, 907 01 Myjava
  • Termín nástupu: 01.03.2024
  • Pracovný pomer: pracovná pozícia je obsadzovaná najskôr na dobu určitú s perspektívou predĺženia pracovného pomeru na dobu neurčitú
  • Druh pracovného pomeru: plný úväzok
  • Informácie o plate: Plat bude určený v zmysle ustanovení platnej legislatívy, minimálne vo výške 851,00 €
  • Termín zaslania žiadosti: bez obmedzenia
  • Pracovné činnosti: výroba technologicky náročných teplých jedál alebo špecialít studenej kuchyne, výroba múčnych jedál, príprava diétnych jedál na základe ordinácie lekára pre jednotlivých klientov, zodpovednosť za dodržiavanie predpísaných technologických postupov a dávok potravín podľa noriem, za akosť a zdravotnú bezchybnosť pokrmov, zodpovednosť za správne porciovanie jedál, za rýchly a hygienický výdaj stravy podľa platných predpisov v zariadení sociálnych služieb.

Ponúkame stabilné pracovné miesto s nerovnomerne rozvrhnutým pracovným časom. Pozícia je vhodná aj pre absolventov. Zamestnancom ponúkame 5 dní dovolenky nad rámec Zákonníka práce a príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie.

 

V žiadosti uveďte

  • osobné údaje žiadateľa, adresa, telefonický kontakt, prípadne elektronický kontakt
  • dosiahnuté vzdelanie, názov školy, odbor a rok ukončenia
  • prehľad doterajšej praxe
  • termín možného nástupu do zamestnania
  • súhlas so spracovaním osobných v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov
  • žiadosti je možné zaslať poštou alebo mailom na dolu uvedené adresy
  • na pracovný pohovor budú pozvaní len vybraní uchádzači

 

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie: stredné odborné vzdelanie (výučný list, záverečné vysvedčenie) v odbore kuchár, prípadne Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažných činností – pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov
  • Zameranie, odbor: kuchár
  • Osobnostné predpoklady a zručnosti:
  • bezúhonnosť, samostatnosť, pozornosť, manuálna zručnosť, praktické myslenie, spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu, zdravotná spôsobilosť na prácu, ktorá má byť vykonávaná

 

Kontakt

CSS – Jesienka Myjava,  Staromyjavská 889/77, 907 01 Myjava, PhDr. Hana Feriancová

č. tel.: 034/6212224 alebo 0901 918 531, e-mail: hana.feriancova@cssmyjava.sk

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK