Pracovný pomer: hlavný počas zastupovania práceneschopnosti
Termín nástupu: dohodou
Kvalifikačné predpoklady:
- úplné stredné odborné vzdelanie
Osobnostné predpoklady:
- plná odborná kvalifikácia v okruhu stravovania
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
- Výroba a výdaj bežných druhov teplých jedál alebo zložitých jedál studenej kuchyne a výroba polotovarov z predpracovaných surovín na výrobu hotových jedál.
- Úprava jatočného mäsa, hydiny a rýb na kuchynské spracovanie.
Kategória: kuchár/kuchár v školskej jedálni
Platové podmienky:
- odmeňovanie podľa zákona o odmeňovaní zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme
Žiadosti o zamestnanie spolu s profesijným životopisom s prehľadom doterajšej praxe a súhlasom na spracovanie osobných údajov v zmysle zákona o ochrane osobných údajov zasielajte na adresu školy alebo na e-mail: adriana.budayova@sosospu.sk v termíne do 30.09.2021.
Kontakt
Kontaktná osoba: Ing. Adriana Budayová, vedúca úseku TEČ
Tel.: 0424631360, 0424631409