Poznáte výnimočných ľudí, ktorých životné dielo je úzko späté s Trenčianskym krajom? Nominujte ich na najvyššie ocenenie kraja!

Už po druhýkrát bude Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) oceňovať osobnosti, ktoré sa vlastnou činnosťou zaslúžili o rozvoj regiónu či šírenie jeho dobrého mena medzi verejnosťou. Nominovať laureátov na udelenie Ceny predsedu TSK a Ceny TSK môžete aj vy! Čas máte už len do konca septembra.

Ľudia, ktorí vďaka svojej neúnavnej činnosti a energii motivujú všetkých naokolo a v očiach širokej verejnosti vytvárajú pozitívny obraz o Trenčianskom kraji. Presne takých ešte stále hľadáme! Jednotlivci, ale aj kolektívy z oblasti spoločenského, hospodárskeho a kultúrneho života. Osobnosti, ktoré žijú priamo medzi nami a robia náš kraj krajším, lepším a atraktívnym aj za jeho hranicami. Uctiť si vzácnych ľudí z nášho kraja chce aj Trenčianska župa, preto už v apríli tohto roka opätovne otvorila možnosť posielať nominácie na udelenie verejného uznania, a to Ceny TSK a Ceny predsedu TSK.

Máte vo svojom okolí človeka, ktorý si za svoje celoživotné dielo či aktivity zaslúži ocenenie? Chcete, aby ho spoznala aj široká verejnosť? Dajte nám o ňom vedieť! Pošlite nám svoj tip na nevšedných a vzácnych ľudí z nášho kraja! Všetky potrebné informácie nájdete na webovom sídle TSK v sekcii Samospráva – verejné uznania.

autor: lk

umelecké stvárnenie Ceny Trenčianskeho samosprávneho kraja