Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Uznesenie číslo 186/2011

Zastupiteľstvo Trenčianskeho samosprávneho kraja so sídlom v Trenčíne

schvaľuje

A) overovateľov zápisnice:
I. overovateľ: Ing. Jozef Habánik, PhD.
II. overovateľ: Ing. Juraj Gavač

B) program IX. zasadnutia Zastupiteľstva TSK 27.4.2011, s úpravou na základe návrhu p. predsedu:         

  1. Otvorenie zasadnutia (schválenie overovateľov zápisnice a programu rokovania).
    Predkladá: MUDr. Sedláček, MPH – predseda TSK
  2. Správa z kontroly plnenia uznesení prijatých na VIII. zasadnutí Zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja.
    Predkladá: Ing. Horváth – hlavný kontrolór TSK
  3. Návrhy na riešenie prebytočného a neupotrebiteľného majetku TSK.
    Predkladá: JUDr. Sedláčková – zástupkyňa riaditeľa Ú TSK
  4. Návrh „Koncepcie stredoškolského vzdelávania a prípravy Trenčianskeho samosprávneho kraja“.
    Predkladá: Ing. Buzalka – riaditeľ Úradu TSK
  5. Návrhy na optimalizáciu siete škôl a školských zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja.
    Predkladá: Ing. Buzalka – riaditeľ Úradu TSK
    a) Návrh na vyradenie Jazykovej školy, Jesenského 259/6, Považská Bystrica zo siete škôl a školských zariadení SR a na zriadenie elokovaného pracoviska Jazykovej školy, Ul. 1.mája 2, Trenčín na ulici Jesenského 259/6, Považská Bystrica, detašovaných tried Jazykovej školy, Ul. 1.mája 2, Trenčín na Ul. 1. mája 905, Púchov a na ulici Matice slovenskej 16, Prievidza.
    b) Návrh na vyradenie Školy v prírode Zliechov, Zliechov 47, Zliechov zo siete škôl a školských zariadení, stredísk praktického vyučovania a pracovísk praktického vyučovania SR.
    c) Návrh na vyradenie Strednej umeleckej školy, Staničná 8, Trenčín, Športového gymnázia, Kožušnícka 2, Trenčín, Školského internátu, Staničná 6, Trenčín, Školskej jedálne, M. Rázusa 1, Trenčín ako súčasti Obchodnej akadémie Milana Hodžu, M. Rázusa 1, Trenčín zo siete škôl a školských zariadení SR a zaradenie Spojenej školy s organizačnými zložkami Stredná umelecká škola, Staničná 8,Trenčín a Športové gymnázium, Staničná 6, Trenčín do siete škôl a školských zariadení SR.
    d) Návrh na vyradenie Strednej priemyselnej školy, Ul. SNP 413/8, Myjava, Strednej odbornej školy, Trokanova 3, Myjava, Strednej odbornej školy M. R. Štefánika, Cesta SNP 244/1, Brezová pod Bradlom zo siete škôl a školských zariadení SR a zaradenie Strednej odbornej školy M. R. Štefánika Ul. SNP 413/8, Myjava do siete škôl a školských zariadení SR.
    e) Návrh na vyradenie Strednej odbornej školy, Bzinská 11, Nové Mesto nad Váhom a jej súčasti a Strednej odbornej školy, Jánošíkova 4, Nové Mesto nad Váhom a jej súčasti zo siete škôl a školských zariadení SR a návrh na zaradenie Školskej jedálne, Jánošíkova 4, Nové Mesto nad Váhom ako súčasť Strednej odbornej školy, Piešťanská 2262/80, Nové Mesto nad Váhom a Školského internátu, Športová 45, Nové Mesto nad Váhom ako súčasť Strednej odbornej školy, Piešťanská 2262/80, Nové Mesto nad Váhom do siete škôl a školských zariadení SR.
    f) Návrh na vyradenie Strednej priemyselnej školy, Ul. slovenských partizánov 1132/52, Považská Bystrica zo siete škôl a školských zariadení SR.
    g) Návrh na vyradenie Strednej odbornej školy, Vinohradnícka 8, Prievidza zo siete škôl a školských zariadení SR.
    h) Návrh na vyradenie Strednej odbornej školy polytechnickej, Ul. Falešníka 6, Prievidza zo siete škôl a školských zariadení SR.
    ch) Návrh na vyradenie Strednej odbornej školy, Rastislavova 332, Nováky a Gymnázia, Rastislavova 332, Nováky zo siete škôl a školských zariadení SR a návrh na zaradenie Spojenej školy, Chemikov 8, Nováky s organizačnými zložkami Stredná odborná škola, Chemikov 8, Nováky a Gymnázium, Chemikov 8, Nováky ako právneho nástupcu Strednej odbornej školy, Rastislavova 332, Nováky a Gymnázia, Rastislavova 332, Nováky do siete škôl a školských zariadení SR.
    i) Návrh na vyradenie Strednej odbornej školy, Lipová 8, Handlová a jej súčasti a Gymnázia Ivana Bellu, Novomeského 15, Handlová zo siete škôl a školských zariadení SR a návrh na zaradenie Spojenej školy, Lipová 8, Handlová s organizačnými zložkami Stredná odborná škola, Lipová 8, Handlová a Gymnázium Ivana Bellu, Lipová 8, Handlová ako právneho nástupcu Strednej odbornej školy, Lipová 8, Handlová a Gymnázia Ivana Bellu, Novomeského 15, Handlová a jej súčasti do siete škôl a školských zariadení SR.
  6. Informácia o výsledku kontroly hospodárenia s finančnými prostriedkami Európskych spoločenstiev a iných prostriedkov zo zahraničia v programovom období 2007-2013 vykonaná Najvyšším kontrolným úradom Slovenskej republiky v Gymnáziu Považská Bystrica a v Strednej odbornej škole Stará Turá, a o prijatých opatreniach.
    Predkladá: Mgr. Duchová -vedúca odd.výchovy,vzdel.,ml.a športu
  7. Návrh na upustenie od vymáhania pohľadávok OvZP TSK.
    Predkladá: Ing. Rýpal – vedúci odboru finančného
  8. Správa o činnosti a hospodárení SC TSK za rok 2010.
    Predkladá: Ing. Lališ – riaditeľ Správy ciest TSK
  9. Informatívna správa o účasti TSK na veľtrhoch cestovného ruchu za I. štvrťrok 2011.
    Predkladá: PaedDr. Maliariková – vedúca odd. CR
  10. Informatívna správa - Rozvojový program verejných prác TSK na roky 2012-2014.
    Predkladá: Ing. Panáček – podpredseda TSK
  11. Návrh na zmenu uznesenia Zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja číslo 42/2010 zo dňa 28.04.2010 (zmena vo výboroch pre otázky zamestnanosti).
    Predkladá: PaedDr. Božik, PhD. – podpredseda TSK
  12. Správa o zdravotníckych zariadeniach v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja za rok 2010.
    Predkladá: Mgr. Štefíková, MPH – vedúca odb. zdravot. a HF
  13. Interpelácie poslancov Zastupiteľstva TSK.
  14. Záver.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK