Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Uznesenie číslo 282/2004

Zastupiteľstvo Trenčianskeho samosprávneho kraja so sídlom v Trenčíne

I. neschválilo

poslanecký návrh p. Halabrína na predaj Polikliniky Nováky za 600 tis. Sk:

  1. so zanesením vecného bremena poskytovania zdravotníckej starostlivosti v predmetnej nehnuteľnosti
  2. kupujúci sa zaviaže pred podpisom KP zmluvy investovať v období 5 rokov do predmetnej nehnuteľnosti 8,5 mil. Sk do rekonštrukcie budovy
  3. v prípade nedodržania uvedených podmienok TSK má právo spätného odkúpenia nehnuteľnosti za 1,- Sk, ktoré bude zabezpečené podpísaním Zmluvy o budúcej zmluve medzi predávajúcim a kupujúcim
  4. vyňatie...a
  5. poukázanie...- podľa pôvodného návrhu uznesenia.

II. rozhodlo

o prebytočnosti nehnuteľného majetku Trenčianskeho samosprávneho kraja v správe Nemocnice s poliklinikou Prievidza so sídlom v Bojniciach – budovy Polikliniky Nováky, súpisné číslo 960, zapísaná na LV č. 713, katastrálne územie Nováky, ktorá je postavená na pozemku parc. č. 1728/3.

III. schvaľuje

 na základe poslaneckého návrhu Ing. Čičmanca, doplnený návrh poslancov okresu Prievidza nasledovne:

  1. predaj nehnuteľného majetku Trenčianskeho samosprávneho kraja – budovy Polikliniky Nováky, súpisné číslo 960, zapísaná na LV č. 713, katastrálne územie Nováky, ktorá je postavená na pozemku parc. č. 1728/3, za dohodnutú cenu vo výške 600 tis. Sk mestu Nováky, zastúpenom primátorom Ing. Dušanom Šimkom, za účelom majetkoprávneho vysporiadania za podmienky zachovania poskytovania zdravotnej starostlivosti v predmetnom zariadení v doterajšom rozsahu, najmenej po dobu 30 rokov odo dňa nadobudnutia tohto majetku, ako aj za podmienky zachovania majoritného spoluvlastníctva mesta Nováky po dobu najmenej 30 rokov. V prípade nedodržania uvedenej podmienky môže samosprávny kraj odstúpiť od zmluvy.
  2. vyňatie predmetného nehnuteľného majetku zo správy Nemocnice s poliklinikou Prievidza so sídlom v Bojniciach dňom prevodu vlastníckeho práva.
  3. poukázanie finančných prostriedkov získaných predajom predmetnej nehnuteľnosti Nemocnici s poliklinikou Prievidza so sídlom v Bojniciach na kompenzáciu nákladov, ktoré nemocnica vynaložila na rekonštrukciu strechy a opravu rozvodov elektroinštalácie.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK