Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Uznesenie č. 391/2012

Zastupiteľstvo Trenčianskeho samosprávneho kraja so sídlom v Trenčíne na zasadnutí dňa 27.06.2012 prerokovalo a

I. rozhodlo

o prebytočnosti nehnuteľného majetku vo vlastníctve Trenčianskeho samosprávneho kraja a v správe Správy ciest Trenčianskeho samosprávneho kraja, nachádzajúceho sa v okrese Bánovce nad Bebravou, v obci Kšinná, kat. územie Závada pod Čiernym vrchom, zapísanom na LV č. 433, v časti A: Majetková podstata pozemok parc. č. 429 zastavané plochy a nádvoria o výmere 39 m2

II. určuje

prevod prebytočného nehnuteľného majetku vo vlast- níctve Trenčianskeho samosprávneho kraja uvedeného v bode I. tohto uznesenia v správe Správy ciest Trenčianskeho samospásneho kraja, predajom nehnuteľnosti – pozemku v kat. území Závada pod Čiernym vrchom, LV č. 433, parc. č. 429 - zastavané plochy a nádvoria o výmere 39 m2 pre manželov Ing. Romana Hrčku a Drahoslavu Hrčkovú - ako prípad hodný osobitného zreteľa v zmysle § 9a ods. 8 písm. e) zákona č. 446/2001 Z. z. o majetku vyšších územných celkov v znení neskorších predpisov a v súlade so Zásadami hospodárenia a nakladania s majetkom Trenčianskeho samosprávneho kraja.

III. schvaľuje

  1. odpredaj prebytočného nehnuteľného majetku nachádzajúceho sa v okrese Bánovce nad Bebravou, v obci Kšinná v kat. území Závada pod Čiernym vrchom - pozemok parc. č. 429 - zastavané plochy a nádvoria o výmere 39 m2 - manželom Ing. Romanovi Hrčkovi a Drahomíre Hrčkovej, bytom M. R. Štefánika 54/6, 957 01 Bánovce nad Bebravou, v podiele 1/1, za kúpnu cenu vo výške 390,- € (slovom tristodeväťdesiat Eur).
  2. vyňatie nehnuteľného majetku špecifikovaného v bode III.1. tohto uznesenia zo správy Správy ciest Trenčianskeho samosprávneho kraja, Brnianska 3, 911 05 Trenčín dňom prevodu vlastníckeho práva.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK